سدیم ساخارین چیست؟

به عنوان یک شیرین کننده مصنوعی، ساخارین سدیم اغلب در افزودنی های غذایی برای افزایش شیرینی و طعم محصولات استفاده می شود. این همچنین باعث می شود بسیاری از افرادی که آن را نمی دانند فکر کنند که سدیم ساخارین  همان قندی است که ما هر روز می خوریم. بنابراین، آیا سدیم ساخارین قند است؟

 

1. ساخارین شکر نیست، یک شیرین کننده مصنوعی غیر مغذی است، محلول در آب، و شیرینی آن در محلول رقیق 200 تا 500 برابر ساکارز است. این یک افزودنی غذایی است که فقط می تواند به غذا شیرینی بدهد و به عنوان جایگزین ساکارز به طور گسترده در غذا استفاده می شود.

 

2. شکر یک کربوهیدرات است، در حالی که سدیم ساخارین یک محصول مصنوعی از مواد شیمیایی آلی است. این دو محصول با خواص کاملا متفاوت هستند. به طور دقیق، ساخارین سدیم یک افزودنی شیمیایی شیرین است تا یک غذا. هیچ ارزش غذایی برای بدن انسان ندارد جز اینکه باعث ایجاد حس شیرینی در طعم می شود و طعم و شیرینی آن می تواند پاسخگوی نیاز مصرف کنندگان باشد.

مصرف ساخارین

مصرف زیاد ساخارین بر سلامتی شما تأثیر می گذارد. به عنوان مثال، آنزیم های گوارشی گوارشی نمی توانند به طور طبیعی ترشح شوند، که باعث کاهش ظرفیت جذب روده کوچک و کاهش اشتها می شود. علاوه بر این، در فرآیند تولید ساخارین، برخی ناخالصی ها مانند فلزات سنگین، ترکیبات آمونیاکی، آرسنیک و اوتولوسولفامید به دلیل استخراج ناخالص با ناخالصی ها مخلوط می شوند. مصرف طولانی مدت می تواند باعث مسمومیت مزمن شود که برای معده، کلیه، مثانه و سایر غشاهای مخاطی مضر است. یک اثر تحریک کننده وجود دارد.

 

سدیم ساخارین

سدیم ساخارین

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. ساخارین سدیم به دلیل کم کالری بودن، جذب نشدن توسط بدن انسان به عنوان جایگزین قند توسط بیماران مبتلا به چاقی، چربی خون، دیابت و پوسیدگی دندان استفاده می شود و می تواند به طور خودکار با ادرار دفع شود. قند برای دیابتی ها قابل خوردن نیست.

 

همان چیزی که در مورد شکر و ساخارین سدیم وجود دارد این است که هر دو شیرینی دارند و در هر جای دیگری متفاوت هستند، پس هر روز آنها را اشتباه نگیرید. علاوه بر این، بسیاری از مردم نگران این هستند که اگر به سدیم ساخارین حساسیت دارند آیا می توانند شکر سفید بخورند یا خیر. شما همچنین می توانید متوجه شوید.

آیا سدیم ساخارین جایگزین قند است؟

بسیاری از محصولات پخته شده، نوشابه ها، پودرهای مخلوط نوشیدنی و آب نبات دارای مواد افزودنی هستند. برخی از جایگزین های قند و برخی از ساخارین سدیم استفاده می کنند. جایگزین های شکر در بسیاری از غذاها و نوشیدنی های فرآوری شده استفاده می شود. از آنجایی که شیرینی جایگزین‌های شکر بسیار بالاتر از ساکارز است، می‌توان کالری را با همان طعم نادیده گرفت. بسیاری از مردم سوال خواهند کرد که آیا سدیم ساخارین جایگزین قند است؟

 

ساخارین سدیم قند نیست.  یک شیرین کننده مصنوعی است که معمولاً در صنایع غذایی استفاده می شود، یعنی یک افزودنی غذایی.  300 تا 500 برابر شیرین تر از ساکارز است، اما در بدن تجزیه نمی شود و از طریق کلیه ها دفع می شود. هر ارزش غذایی

تفاوت بین ساخارین سدیم و جایگزین قند:

الف جایگزین های شکر مواد شیمیایی مصنوعی خوراکی هستند که می توانند شیرینی را ایجاد کنند. برای بیماران دیابتی یا کسانی که نیاز به کاهش وزن دارند، جایگزین های شکر تقریباً ضروری است. به عنوان مثال آسپارتام را در نظر بگیرید، این ماده بسیار کم کالری و 200 برابر شیرین تر از همان مقدار ساکارز است.

ب ساخارین سدیم یک محصول مصنوعی شیمیایی آلی است. این یک افزودنی غذایی است تا یک غذا. هیچ ارزش غذایی برای بدن انسان ندارد به جز طعم شیرین. برعکس، هنگام خوردن ساخارین بیشتر، بر ترشح طبیعی آنزیم های گوارشی دستگاه گوارش تأثیر می گذارد، ظرفیت جذب روده کوچک را کاهش می دهد و اشتها را کاهش می دهد.

ج. از آنجایی که جایگزین های شکر بسیار شیرین تر از ساکارز هستند، بیشتر جایگزین های شکر چندین برابر شیرین تر از شکر هستند. این جایگزین های قند به مقدار کمتری نیاز دارند تا همان میزان شیرینی را ارائه کنند. برخی از جایگزین های شکر کالری کمی دارند. برخی دیگر تقریبا هیچ کالری ندارند.

د جایگزین های شکر بدون افزودن کالری از شکر، شیرینی و طعم غذا را افزایش می دهند. برخلاف شکر باعث پوسیدگی دندان نمی شوند. اگر می‌خواهید کالری‌های سوزانده شده را کنترل کنید، جایگزین‌های شکر نیز می‌توانند کمک کنند.